Цеца Величкович пя на частно парти за 1 млн евро. Ромски

...
Цеца Величкович пя на частно парти за 1 млн евро. Ромски
Коментари Харесай

Цеца Величкович пя на „ромско ушенце“ срещу 1 милион евро хонорар

Цеца Величкович пя на частно празненство за 1 млн евро. Ромски богаташи, наричани „ Кралете на битбазара “ в Сърбия не жалили пари за сватбата на отрочетата си. Булката носела златна корона, сватбената торта тежала 170 кг и коствала 5000 евро, а събитието уважили 1500 посетители.

Цяло съзвездие сръбски артисти пък забавлявали защитите посетители, като черешката на музикалната торта била  Цеца Величкович, пишат сръбските медии.

По информация на участвали на сватбата, като локалния ромски плейбой с екзотичното име Бора Сантана, на тържеството са летели пачки във валута, осигуряващи невероятния разкош, съгласно усета на домакините.

В тази приказност от светлини и искра в Панчево, където е било събитието, в среднощ се появила и Цеца Величкович като специфичен посетител на сватбата.

“Беше ужасно, радостно, красиво, първокласно. Беше в действителност хубаво. И сантиментално, и богато, и радостно. Много от сътрудниците ми пяха, аз имах присъединяване като посетител на вечерта за към час и в действителност си изкарах добре “ – откровена е Цеца пред Telegraf.

На въпрос дали е имала опция да опита от нашумялата торта, тя сподели с усмивка: “ Аз заговявам сега, не съм опитвала тортата “, само че пък показа, че за нея не е от знаение къде пее, значимо е публиката да обича песните й.

“Абсолютно не различавам дали ще пея на частно празненство, или ще пея на концерт. Сцената си е сцена, моята аудитория си е моя аудитория. Където и да се появя и където хората желаят да ме чуят, с наслада се откомандировам и за мен това е голяма чест. Особено когато хората чакат цялостен ​​живот да честват и желаят да създадат си празника си паметен и аз да съм част от него, за мен е голяма чест – откровеничи певицата.

Какъв е бил хонорарът на турбофолк звездата за осъществяването на милионерската женитба, не се споделя, само че откакто тортата е била 5000 евро, няма подозрение че и цената на Цеца е оценена уместно. А и сигурно е позапълнила с парите дупките в портфейла си, откакто единствено преди броени дни самата тя се изръси за сватбата на дъщеря си Анастасия.

Plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР